EUR= 4.9476
USD= 4.701

Buletin informativ de Asigurari si Pensii
Nr. 4848 - 3 mai 2022
MAXIMA ZILEI

Oamenii ocupati nu au timp sa fie rai.
NIETZSCHE

Interne

Politele emise de CITY Insurance nu vor mai fi valabile dupa 11 mai! Aproape 500.000 de soferi trebuie sa incheie alte asigurari RCA
Andreea RADU, 2022-05-02
Aproape 500.000 de polite RCA emise de CITY Insurance inceteaza pe 11 mai. Soferii trebuie sa incheie alta asigurare pentru a circula legal si pot solicita returnarea primei proportional cu perioada de valabilitate ramasa in vigoare.

Ora de Risc: Ce aduce nou RENOMIA Gallagher in regiunea CEE?
Andreea RADU, 2022-05-02
Dan UNGUREANU, Business Development Leader CEE & CIS, RENOMIA Gallagher, ne vorbeste despre ce aduce nou compania in Europa Centrala si de Est, cum colaboreaza cu (re)asiguratorii, care sunt tendintele in piata, dar si despre rolul brokerilor de asigurare, in cadrul emisiunii Ora de Risc by XPRIMM, la RFI Romania, marti - 3 mai, de la ora 17:30.

VIDEO: Zodia Asigurarilor - Viata si mersul pe sarma
Irina GHETU, 2022-05-02
Viata este cu bune, cu rele, cu lucruri planificate si cu situatii la limita imposibilului. Asigurarile reprezinta plasele de siguranta pentru momentele in care viata iti pune piedica! In cel mai recent episod din Zodia Asigurarilor, Sergiu COSTACHE, Presedinte, ApPA, discuta alaturi de doi antreprenori de succes, Cristian IONESCU si Grigore TURCESCU, despre importanta asigurarilor si protectia pe care acestea ne-o pot conferi.

Atacurile cibernetice continua asupra unor site-uri din Romania. Hackerii au vizat mai multe aeroporturi
Andreea RADU, 2022-05-02
Serverele care gestioneaza website-urile Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti (CNAB) au fost supuse la atacuri cibernetice repetate in ultimele zile, dar nu au fost inregistrate pierderi de informatii, a anuntat luni CNAB. De asemenea, si site-urile altor mari aeroporturi din tara au fost atacate de hackerii rusi.

Externe

EIOPA, recomandari privind protectia investitorilor de retail
Cristian SUCA, 2022-05-02

EIOPA (Autoritatea Europeana pentru Asigurari si Pensii Ocupationale) a publicat, la sfarsitul saptamanii trecute, raportul final cu recomandarile sale catre Comisia Europeana privind protectia investitorilor de retail in legatura cu vanzarea de produse de investitii bazate pe asigurari (IBIPs - Insurance-Based Investment Products).

GlobalData: Bancassurance ramane principalul canal de distributie a asigurarilor in Spania
Cristian SUCA, 2022-05-02

Bancassurance este principalul canal de distributie in industria asigurarilor din Spania si se preconizeaza ca, in 2022, va reprezenta 39,5% din primele brute subscrise (PBS), deoarece un numar tot mai mare de asiguratori incheie parteneriate cu bancile, sustine GlobalData.

Financiar

Rata somajului s-a mentinut, in luna martie, la 5,7%
Andreea RADU, 2022-05-02

Rata somajului, in conformitate cu standardele Biroului International al Muncii - BIM, in luna martie 2022, a inregistrat aceeasi valoare ca si in luna precedenta, respectiv 5,7%, anunta INS - Institutul National de Statistica.

CEC Bank devine dealer primar pe piata titlurilor de stat
Andreea RADU, 2022-05-02

CEC Bank devine, incepand din data de 2 mai a.c., dealer primar pe piata titlurilor de stat. Acest statut ii permite bancii sa participe direct la licitatiile si subscriptiile publice de titluri de stat organizate pe piata primara, alaturi de celelalte 7 institutii financiare care au statutul de dealer primar.

Job
Rubrica oferita de asiguratori.ro
Abonare
primm
Pentru dezabonare instant apasati aici. Va multumim ca sunteti alaturi de noi. Mesaj trimis catre .