EUR= 4.9469
USD= 4.7013

Buletin informativ de Asigurari si Pensii
Nr. 4853 - 10 mai 2022
MAXIMA ZILEI

In tot ce faci si tot ce spui, gandeste-te mai intai la urmari.
THUMB

Interne

Cate locuinte erau asigurate PAD in aprilie 2022
Andreea PETRACHE, 2022-05-09
Numarul locuintelor asigurate printr-o polita PAD (asigurarea obligatorie a locuintei), la nivel national, la sfarsitul lunii aprilie 2022, era de 1.809.619, cu un grad de cuprindere in asigurare de 19,76%, potrivit datelor de pe site-ul Pool-ului de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale - PAID Romania.

Ora de Risc: Legatura dintre asigurari, celule stem si autism
Andreea RADU, 2022-05-09
Despre asigurarile complementare, parteneriatele din industria locala, noua asigurare care acopera costurile aferente unui potential transplant de celule stem la copii pentru tratarea autismului, si nu numai, discuta Claudiu CIUCLEA, Director Vanzari, EUROLIFE FFH, Bogdan IVANESCU, Director General, Stem Sure si creatorul platformei medicale Doctor MiT, si Bogdan BRINZA, expert, INK Broker, in cadrul emisiunii Ora de Risc by XPRIMM, la RFI Romania, marti - 10 mai, de la ora 17:30.

Clarificare CITR: 9 miliarde de lei - expunerea totala solicitata de creditorii CITY Insurance
Andreea RADU, 2022-05-09
CITR, in calitate de lichidator judiciar al CITY Insurance, a transmis o serie de clarificari cu privire la sumele pretinse de creditorii companiei aflate in faliment, precizand ca expunerea totala solicitata de creditori este in suma de 9 miliarde de lei.

VIDEO: Zodia Asigurarilor - CITY Insurance. Game over
Irina GHETU, 2022-05-09
Afacerile sunt adeseori precum un joc: poti sa cresti nivelul, sa castigi premiul, sa pierzi sau sa o iei de la inceput. In cel mai nou episod din Zodia Asigurarilor, Antonio SOUVANNASOUCK, Managing Partner, ASIGEST Broker si Sergiu COSTACHE, Presedinte, ApPA, discuta despre finalul jocului pentru CITY Insurance si ce presupune acesta pentru piata asigurarilor din Romania!

OMNIASIG VIG va asigura parcul auto al RAAPPS
Ioana PETCULESCU, 2022-05-09
In urma unei licitatii, OMNIASIG VIG, parte a grupului financiar Vienna Insurance Group (Austria), a castigat contractele de asigurare RCA si CASCO pentru parcul auto al Regiei Autonome Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS).

Externe

EIOPA reactioneaza la opiniile stakeholderilor cu privire la tehnologia blockchain in domeniul asigurarilor
Cristian SUCA, 2022-05-09

EIOPA (Autoritatea Europeana pentru Asigurari si Pensii Ocupationale) a publicat o declaratie de reactie privind tehnologia blockchain si contractele inteligente in asigurari. Documentul ofera un rezumat la nivel inalt al raspunsurilor primite de la partile interesate in timpul unei consultari publice pe aceasta tema, dar si reactiile EIOPA la acestea.

Sanlam si ALLIANZ isi unesc fortele pentru a crea un gigant african al asigurarilor
Cristian SUCA, 2022-05-09

Sanlam - cea mai mare companie de servicii financiare nebancare din Africa -, si ALLIANZ - unul dintre cei mai importanti asiguratori si administratori de active din lume, cu o istorie de un secol in Africa -, au decis sa isi combine operatiunile actuale si viitoare din Africa, pentru a crea cea mai mare entitate pan-africana de servicii financiare nebancare de pe continent. Astfel, consumatorii din intreaga Africa vor beneficia de expertiza si puterea financiara a doua marci respectate si bine cunoscute.

Financiar

Imbatranirea populatiei devine o bomba sociala si economica
Andreea RADU, 2022-05-09

Imbatranirea populatiei si bolile romanilor devin o bomba sociala si economica, iar Romania are nevoie urgenta de 50.000 de asistenti medicali, se arata intr-un studiu realizat de Frames.

Job
Rubrica oferita de asiguratori.ro
Abonare
primm
Pentru dezabonare instant apasati aici. Va multumim ca sunteti alaturi de noi. Mesaj trimis catre .