Nr. 959 - 11 octombrie 2021 .

Vrei un loc de munca mai bine platit? Gaseste primul toate joburile noi pe www.1asig.ro si www.asiguratori.ro!

Vrei sa publici un anunt de angajare eficient? Click aici!

Motto: Cheia succesului este aceea de a-ti concentra mintea asupra lucrurilor pe care ti le doresti sa se intample, nu pe cele de care iti este frica.

UNSAR - Specialist asigurari auto


Cautam un nou coleg la UNSAR!
Daca esti pasionat de asigurari auto si iti doresti sa lucrezi intr-un mediu dinamic si plin de provocari, trimite-ne CV-ul tau la adresa hr@unsar.ro, pentru postul de Specialist Asigurari Auto, pana la data de 21 octombrie, impreuna cu formularul GDPR completat.

Cerinte minime pentru ocuparea postului:

 • Studii superioare
 • Experienta in domeniul asigurarilor auto: minim 5 ani (preferabil cu experienta in Management de Produs, Underwriting, Daune)
 • Cunostinte temeinice in domeniul asigurarilor si mai ales al proceselor si notiunilor cheie din cadrul unei companii de asigurare
 • Cunostinte temeinice de operare PC (Word, Excel, PowerPoint, Web etc.)
 • Cunoasterea limbii engleze, nivel avansat (scris, vorbit, citit)
 • Abilitati/calitati individuale: spirit inovativ, proactivitate, atentie la detalii, buna comunicare si relationare, flexibilitate, analiza si sinteza

Responsabilitati in cadrul asociatiei:

 • Organizarea si desfasurarea activitatii Sectiunii de asigurari auto
 • Analiza, cercetare si sinteza: identifica, colecteaza si analizeaza informatii si realizeaza propuneri concrete; sintetizeaza informatiile primite de la societati si formuleaza concluzii
 • Design solutii: participa ca specialist la activitatile asociatiei si propune solutii si continut pentru temele date; propune indicatori de masurare a calitatii pentru fiecare tema si urmareste realizarea acestor indicatori; intocmeste si raspunde de completitudinea si acuratetea documentelor necesare; acorda suport membrilor UNSAR atunci cand este solicitat de acestia pentru teme de specialitate in domeniul asigurarilor auto
 • Comunicare: participarea la intalnirile de specialitate si comunicarea cu toti partenerii asociatiei
 • Management de Proiect: stabileste activitati specifice si esalonarea lor in timp, prioritizeaza si documenteaza, urmareste riscuri si identifica oportunitati, gestioneaza relatia cu partile implicate (stakeholder management).

Cei interesati pot depune CV pana la data de 21 octombrie 2021, la adresa de e-mail hr@unsar.ro.

CV-ul dumneavoastra va fi tratat cu maxima confidentialitate, atat din fluxul transmiterii, cat si in procesul de recrutare si selectie.

 

Stiri
Octombrie este "Luna Asigurarilor de Locuinte"! Esti broker sau agent? Cere un pachet de brosuri pentru clientii tai!
A inceput editia a IX-a a campaniei nationale de informare "Luna Asigurarilor de Locuinte" proiectul care aduce romanilor, in fiecare an, informatiile de baza despre asigurarile de locuinte. De asemenea, in acest an campania vorbeste, pentru a doua oara in istoria proiectului, de importanta protejarii mediului alaturi de protectia propriei locuinte. Iar, daca esti broker sau agent de asigurare si vrei sa te alaturi campaniei in calitate de sustinator, noi iti trimitem gratuit un pachet de brosuri pentru clientii tai - nu trebuie decat sa completezi formularul online de aici!
Cum sa devii Independent Financiar: Specialistii iti dau exemple din propriile lor experiente!
In cadrul initiativei nationale prin care ofera resurse de informare in zona financiara publicului larg, in vederea obtinerii independentei financiare pe termen lung, Asociatia CFA Romania a lansat sapte noi episoade din podcast-ul campaniei "Generatia I".
Salariul minim creste in 2022 la 2.550 lei brut - Hotarare publicata in Monitorul Oficial
Hotararea pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata a fost publicata in Monitorul Oficial. Astfel, salariul minim va fi din 2022 de 2.550 lei brut, mai mare cu 10,8% comparativ cu cel din prezent.
VIDEO: XPRIMM Time for Business - Sfaturi de la avocati pentru clientii si pagubitii CITY Insurance
Emisiunea XPRIMM Time for Business continua discutiile privind situatia clientilor si pagubitilor CITY Insurance in contextul falimentului, de data aceasta cu doi avocati. Dezbaterile de miercuri, 6 octombrie, au fost transmise LIVE pe pagina de Facebook, avandu-i ca invitati pe Liviu CHIRIC, Partener, Chiric & Chiric, si Ovidiu CIOBANU, Coordonator Directie Juridica, BAAR - Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania.
ISF a lansat o platforma care listeaza stagiile de practica din domeniul financiar disponibile pentru studenti
Institutul de Studii Financiare a lansat platforma stagii.isf.ro, din cadrul proiectului "Stagii de practica pentru studenti", care concretizeaza demersul ISF de creare a unui liant intre mediul de afaceri (domeniul financiar) si studentii dornici sa participe la stagii de practica.
VIDEO: Nicoleta RADU - Natura nu ne datoreaza nimic, noi trebuie sa ne asiguram casele!
Asigurarea locuintelor in fata dezastrelor naturale, si nu numai, deficitul de protectie si utilitatea campaniile de informare a populatiei s-au numarat printre temele dezbatute cu Nicoleta RADU - Director General, PAID Romania - si Oana RADU - PR Director, APPA (Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor) - in cadrul emisiunii Ora de Risc by XPRIMM, la RFI Romania.
Studiu UNSAR-IRES: 9 din 10 romani romani cred in realitatea schimbarilor climatice
Aproape 9 din 10 romani (89%) considera ca schimbarile climatice sunt reale, conform unui nou sondaj sociologic realizat de UNSAR impreuna cu IRES. Rezultatul este similar cu cele din ultimii 2 ani, semn ca romanii sunt constienti si continua sa fie preocupati de schimbarile climatice si de efectele acestora.
VIDEO: Antreprenor in Asigurari, cu Delia TRAISTARU - DAW Management
Antreprenor in Asigurari - o emisiune cu si despre antreprenori si intraprenori -, propune, astazi, un nou nume: Delia TRIASTARU - Director General, DAW Management Broker de Asigurare, care ne-a vorbit despre cariera, succes, echipa, clienti, si nu numai.
Generatia Z, preocupata de siguranta: Peste 70% dintre tineri considera utile asigurarile de viata
Interesul pentru siguranta si planificare financiara manifestat de generatia Z, care cuprinde tinerii cu varste intre 16 si 24 ani, este ridicat. Astfel, 23% dintre acestia declara ca au asigurare de viata, iar 71% o considera un instrument financiar util.