Buletin informativ de asigurari.

Vrei un loc de munca mai bine platit? Gaseste primul toate joburile noi pe www.1asig.ro si www.asiguratori.ro!

Vrei sa publici un anunt de angajare eficient? Click aici!

Motto: Raspandeste lumina, iar intunericul se va risipi de la sine.

OMNIASIG VIG - SUBSCRIITOR RISC FINANCIAR


Principalele responsabilitati:

 • administrarea produselor de asigurare si desfasurarea activitatilor de subscriere pe liniile de asigurare de garantii si pierderi financiare;
 • analiza de bonitate a clientului;
 • dezvoltarea portofoliului asigurarilor de risc financiar.

Cerinte:

 • studii superioare finalizate (in domeniul economic);
 • experienta in analiza financiara;
 • experienta in domeniul asigurarilor - minimum 2 ani;
 • experienta in subscrierea asigurarilor de garantii contractuale - minimum 1 an;
 • cunostinte limba engleza - nivel mediu;
 • cunostinte de operare PC (Word, Excel si PowerPoint) - nivel avansat.

Aptitudini:

 • abilitati de comunicare interpersonala, lucru in echipa;
 • abilitati de planificare si organizare a activitatii;
 • capacitate de analiza si sinteza;
 • capacitate de asimilare rapida a cunostintelor in domeniu;
 • capacitate de a lucra in conditii de stres;
 • promptitudine in indeplinirea sarcinilor;
 • asumarea responsabilitatii.

Ne pasa de performanta angajatilor nostri, asiguram un echilibru adecvat dintre viata profesionala si cea privata, prin:

 • zi libera cu ocazia zilei de nastere si tichete cadou;
 • asigurare de sanatate;
 • reduceri la abonamente 7Card si WorldClass;
 • abonament Bookster.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este una dintre cele mai mari, mai solide si mai stabile financiar companii de asigurari din Romania. Prezenta pe piata de mai bine de 25 de ani, OMNIASIG are, la ora actuala, peste 1200 de angajati, o retea teritoriala de peste 120 de locatii la nivel national si ofera peste 100 de produse din toate categoriile de asigurari generale. Compania beneficiaza de know-how-ul Vienna Insurance Group, grupul lider pe piata asigurarilor din Europa Centrala si de Est, cu o istorie de aproape 200 de ani.

In procesul de recrutare, OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP SA colecteaza date cu caracter personal.

C andidatii interesati pot accesa site-ul companiei pentru a trimite CV-ul la adresa: https://www.omniasig.ro/ro/cariere


Stiri
VIDEO: Workshop Bancassurance - solutia win-win-win pentru clienti, asiguratori si banci. Principalele declaratii!
Workshop-ul online "Bancassurance - solutia win-win-win pentru clienti, asiguratori si banci" a putut fi urmarit LIVE pe pagina XPRIMM de Facebook, miercuri - 15 decembrie a.c. Cu aceasta ocazie au fost prezentate si dezbatute caile de dezvoltare a acestui canal de distributie in beneficiul consumatorilor. Urmariti principalele declaratii!
Cristian IONESCU ramane la conducerea ASIROM pentru un nou mandat
Cristian IONESCU (foto) ramane la conducerea ASIROM VIG, companie cu o experienta de 30 de ani pe piata locala, dupa ce Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) i-a aprobat un nou mandat in functia de membru si Presedinte al Directoratului.
Studiu: Cinci tendinte care vor influenta business-ul in anul 2022
Modul in care oamenii se raporteaza la munca, goana dupa consum, raportarea fata de tehnologie si fata de planeta in general, dupa aproape doi ani de pandemie, a determinat companiile sa creeze noi modalitati de a face business, conform raportului anual Fjord Trends, lansat de Accenture Interactive.
Marea Finala a editiei a II-a a campaniei "Stii totul despre asigurari si castigi"
Dupa trei etape saptamanale cu informatii despre asigurarile auto, de locuinte, de sanatate si de viata, editia a II-a a campaniei nationale de educatie financiara "Stii totul despre asigurari si castigi" se incheie cu Marea Finala.
Valentin CIOBANU, GENERALI: De pe raftul virtual, clientii pot cumpara asigurari RCA, CASCO, de locuinte sau de calatorie
Vanzarea online a diverselor tipuri de asigurari si serviciile post vanzare de la distanta sunt doar doua dintre subiectele dezbatute impreuna cu Valentin CIOBANU, Director Departament Asigurari Generale Retail, GENERALI Romania, in cadrul emisiunii Ora de Risc by XPRIMM, la RFI Romania.
Sondaj: 6 din 10 angajati romani spera ca 2022 sa fie un an mai bun la job
Majoritatea angajatilor romani privesc cu optimism spre 2022, dupa un an in care doar aproximativ un sfert spun ca le-a mers bine, in timp ce 69% considera ca a fost mai greu decat primul an pandemic, din punct de vedere al provocarilor personale si profesionale, reiese dintr-un sondaj BestJobs.
Barometru: Oamenii de afaceri anticipeaza ca anul 2022 va fi plin de provocari
7 din 10 manageri privesc cu neincredere perspectivele anului 2022, pe fondul problemelor generate de pandemia COVID, de cresterea preturilor, accentuarea blocajului financiar si de inghetarea investitiilor. 67% dintre oamenii de afaceri chestionati intr-un barometru Sierra Quadrant estimeaza ca anul urmator va fi unul plin de provocari si ca economia va depasi problemele generate de criza abia in 2023. 
Pentru dezabonare instant apasati aici. Va multumim ca sunteti alaturi de noi. Mesaj trimis catre .